Cerca

dimarts, 1 de desembre del 2015

Mega Record & CD Fair 44th edition | UTRECHT (Holanda) | 20.21.22/11/15

Utrecht, Holanda. Aquest és el lloc on vàrem ser la setmana passada juntament amb els nostres amics de Runaway. I vos demanareu, que fèiem allà, no? Doncs, érem allà perquè va haver-hi la 44 edició de la fira més gran d'Europa de música, la Mega Record & CD Fair d'Utrecht. Cinquena vegada, que assistíem a la fira, i bé, com sempre. Milers i milers de vinils, cds, camisetes, i objectes de tot tipus relacionats amb la música. Trobàrem un poc de tot, des del més vell, al disc més nou... fins i tot ens vàrem trobar un disc dels "Cerebros Exprimidos"... qui ho diria? 
També hi va haver qualque actuació en directe, que sincerament, varen ser nefastes. Mira que hi ha grups bons pel món... 
I bé, sense dubte la cosa més emocionant de la fira va ser, que vàrem conèixer al ex-fotògraf oficial dels mítics Ramones, el senyor George DuBose. Compartirem paraules i al final, es veu que li vàrem caure molt bé, i ens va regalar una fotografia feta seva als Ramones, firmada per ell mateix. Ens vàrem quedar paralitzats.
Llarg i dur viatge, però molt bona experiència. Fins a una altra Utrecht!

Lluís Terrassa.













































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Fira d'Utrecht 2014:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada