Cerca

dissabte, 5 de desembre del 2015

The Wooden Sky + Zest | La Red Club | Pecan Pie | Palma de Mallorca | 03/12/15

No solem sortir els dijous, i menys pensant que som al desembre, però el dijous passat no ens vàrem poder resistir. The Wooden Sky, grup canadenc d'indie rock amb influències del folk, aterrà a La Red Club per mostrar-nos a tots nosaltres el que sabien fer. 
Zest va obrir la nit minuts abans de les 22.00 h, i ho va fer de la millor manera. Indie rock del bo per encalentir-nos pel que venia... Gran actuació del grup mallorquí, que sense dubte, apunta molt fort al nostre àmbit local.
I després d'uns minuts d'espera, pujà a l'escenari el grup més esperat de la nit, The Wooden Sky.
I clar, tota la gent que abans era un poc lluny de l'escenari, es va acostar ràpidament. Cançons plenes d'energia, sonoritat brutal, una veu principal acompanyada d'altres de fons, allò era genial. Cal dir que ens va encantar el seu concert. Era la tercera vegada que anàvem a un esdeveniment organitzat per Pecan Pie, i si als anteriors vàrem marxar súper contents, a aquest ens vàrem anar més que plasmats i meravellats. Va ser un dels concerts de l'any, sense dubte.
Per acabar voldríem donar les gràcies al Joan Andreu de Pecan Pie per convidar-nos a aquest concert magnífic i també voldríem donar-li l'enhorabona a ell i a tota la gent que fa possible que aquestes coses passin, que grups de tan enfora, puguin trepitjar la nostra petita illa. Salut i música!

Lluís Terrassa.

Zest
















The Wooden Sky

























El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de concerts a LA RED:

Sidonie:
The Wheels:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada