Cerca

diumenge, 24 de maig del 2015

Can Puc Fest 2015 | Berri Txarrak, Virgen, Ora, Red Stag, Fire Eyes | Sa Possessió | 22/05/15

Després de molts de dies d'espera amb ganes i nirvis, al final va arribar el que tothom esperava, el Can Puc Fest 2015, on actuava la mítica banda Berri Txarrak, entre d'altres. 
El festival obrí portes a les 20:00 h i al cap d'una estona, començà en format acústic Fire Eyes, però no ho va fer a l'escenari principal, sinó al jardí on hi havia les paradetes (allà on érem nosaltres amb Runaway Discos). 
El duet format per Xavi Hernaiz i David Caro (els 2, músics de MEN) feren versions de grups com Red Hot Chili Peppers, Deep Purple, Adele, Pearl Jam, etc. i encalentiren al públic de la millor manera possible.
Després de més d'una hora de concert, donaren pas al següent grup de la nit, a Red Stag.
Red Stag va desplegar un bon rock dur amb força i feren gaudir a la gent de Sa Possessió amb les cançons del seu nou i primer disc, "Red Stag". 
En acabar i després d'una bona actuació, pujà a l'escenari un grup completament diferent dels Red Stang, els ORA.
ORA, grup de "rock instrumental" (o així ells li diuen per fer-ho senzill), feren un gran concert on destacaren els sons elèctrics dels pedals de la guitarra i també la gran coordinació entre ells dos (Enric Hernaiz-bateria i Fausto Morell-guitarra).
Gran concert dels ORA, grup que no coneixíem i que a partir d'ara estarem pendents d'ells. (Per cert, les camisetes de Michael Jordan us queden divines) 
I al final... arribà el moment més esperat del vespre... l'actuació dels grans BERRI TXARRAK.
Berri Txarrak feren un concert impressionant on centenars de persones gaudiren de rock euskera del bo i d'interminables balls, "pogos" i crits.
Els navarresos presentaren el que és el seu nou disc, "Denbora da Poligrafo Bakarra", disc on podem trobar cançons brillants com "Lemak Aingurak", "Poligrafo Bakarra", "Bigarren Itzala", "Hemen Sukaldarien Herrian", etc. El disc conté 20 cançons i absolutament totes, són increïbles, enhorabona. 
El grup va fer un concert ple de força i actitud on tothom no va poder estar quiet fins al final, ja que cançó darrera cançó, va ser una explosió d'adrenalina. 
Sincerament, el grup ens va encantar, nosaltres anem a concerts cada setmana i de veres... grups com ells, es compten amb una mà. 
Acabaren el concert amb el tema "Denak Ez du Balio", cançó que tothom cantà i ballà amb força per donar per finalitzat un concert de nota 10.
I l'últim lloc de la nit va ser per la banda alacantina Virgen.
El grup va fer un fantàstic concert on vàrem poder destacar la seva gran posada en escena i la seva gran actitud d'amunt l'escenari.
Sincerament no ens esperàvem tant de Virgen, però l'efecte va ser el contrari, ja que va ser una banda que ens va agradar bastant i que vàrem gaudir de quasi tota la seva actuació, ja que vàrem marxar una mica abans que acabés. 
Per acabar voldríem donar l'enhorabona a Can Puc Produccions per organitzar aquest increïble festival i també dir, que ens ho hem passat genial amb tots els grups que han tocat, enhorabona a tots cracks!

Lluís Terrassa.

Fire Eyes



Red Stag











ORA








Berri Txarrak




















Virgen












El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos:

Presentació disc MEN:
Fira del Disc a Mallorca 2014:
 Arizona Baby:
Belako:
Festival Salvatge (Novedades Carminha, Los Bengala, Lost Fills):
Mambo Jambo: 
http://www.elmondelrock.com/2015/01/mambo-jambo-pelo-mono-hombre-lobo-hot.html
La Gran Fiesta Rumbera:
Green Day Tribute: 











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada