Cerca

diumenge, 17 de maig del 2015

Festa Ona Mediterrània | Taverners, Xarxa, Rumba Katxai, Dr. Zhaska y La Banda Misterio | Sencelles | 15/05/15

Taverners, Rumba Katxai, Dr. Zhaska y Xarxa, aquests 4 grups ens farien gaudir d'una bona nit, a la festa d'Ona Mediterrània a Sencelles. 
El primer lloc va ser pels Taverners, grup de folk-rock que mitjançà temes propis i cançons populars encalentiren al públic i feren el millor començament de festa possible. 
Recordeu, Taverners, grup que no atura de créixer i que dia a dia aconsegueix nous reptes. 
El segon lloc fou pels Rumba Katxai. Esperam que els conegueu perquè ni més ni manco han passat per les càmeres d'El món del rock 6 vegades, això sí, mai ens cansam de ballar la seva música i de gaudir d'un bon concert. 
Mitjançà ska, reggae, cúmbia, rumba, etc. feren ballar a tota la gent de Sencelles i construïren una rialla a cada persona assistent. 
El tercer lloc va ser per Dr. Zhaska y La Banda Del Misterio, grup disfressat de... diríem d'un poc de tot... que va endur-se a la gent a una altra galàxia mitjançant cançons repletes de funk i groove ballable típiques d'una altra dimensió. 
I la quarta i definitiva actuació de la nit va ser pels Xarxa, grup molt estimat pel jovent. 
Xarxa tocà tots els seus grans temes plens de missatges revolucionaris i crits de canvi, cançons que estaran al seu primer disc que sortirà d'aquí poquet, "Lluny D'aquest Riba".
També tocaren qualque versió de grups semblants a ells. 
Xarxa, grup de Ska, Rock, Hardcore, Folk, Reggae, Punk, etc. i que darrerament s'està fent un lloc a l'esfera musical mallorquina i actualment, també a Barcelona, tot gràcies a la seva gran actitud d'amunt l'escenari, a la força i a l'entrega que li posen a la música, i sobretot, a les ganes que posen per fer un món millor. 
Per acabar voldríem dir que ens ho hem passat genial a la festa d'Ona Mediterrània a Sencelles i que trobam que la millor ràdio de l'illa, com és Ona, hauria de fer més concerts com aquests, ja que és una manera que la gent surti al carrer i que Mallorca sigui un lloc més cultural, i perquè no?, més divertit. 
Va ser una festa d'admiració. Enhorabona.

Lluís Terrassa.

Taverners






Rumba Katxai













Dr. Zhaska y La Banda Misterio










Xarxa





















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de Rumba Katxai:
5.http://www.elmondelrock.com/2015/03/la-gran-fiesta-rumbera-la-vereda-rumba.html

Més fotos de Dr. Zhaska y La Banda Misterio:

Més fotos de Xarxa:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada