Cerca

dimarts, 5 de maig del 2015

SOS 4.8 FESTIVAL 2015 | Primer dia, DIVENDRES 1 de Maig | Múrcia | Morrissey, Supersubmarina, Vaccines, Metronomy, etc. |

Després de moltes hores de vaixell i també de furgoneta finalment, vàrem arribar a Múrcia.
I no, no anàvem de turisme, sinó que anàvem a treballar al SOS Festival Múrcia amb els nostres companys Runaway Discos, això si, nosaltres aprofitaríem per fer qualque fotografia i sobretot, gaudir de bons concerts. 
En arribar a Múrcia (dijous) vàrem anar directes a muntar l'stand i després, el divendres de matí vàrem partir cap a la plaça de la universitat, ja que hi havia una sèrie de concerts interessants (Pròximament penjarem les fotos d'aquests concerts), i a la tarda ja vàrem anar cap al festival.
Les portes s'obriren a les 16.30 i des del primer moment la gent estigué molt animada i amb ganes de festa i bogeria.
Com que nosaltres no vàrem poder veure a tots els grups, farem la crònica només dels grups que poguérem escoltar. 
El primer torn va ser pels Sen Senra a l'escenari JÄGERMUSIC, grup molt jovent que va inaugurar la festa que ens esperava. 
En acabar, tocaren els murcians The Purple Elephants seguits de Perro, els dos a l'escenari Ràdio 3. 
Mentre tocava el grup Perro (grup que visità Mallorca fa poc) començà a l'escenari principal Xoel López, grup que no va acabar d'agradar a molta part del públic i a la vegada també tocà al escenari JÄGERMUSIC, els The Zephyr Bones, grup que ens va cridar bastant l'atenció gràcies als seus sons molt curiosos.
El torn següent del festival fou per Luna, grup d'indie rock que fa molt poc també eren per Mallorca, concretament a Lloseta. 
Al cap d'una estona i després de ja 5 hores pel festival començà un dels plats forts de la nit, els Supersubmarina
Els Supersubmarina feren botar a tot el públic amb les seves cançons tan mogudes i feren feliç a més d'un seguidor tocant tots els seus èxits de la manera que ho varen fer. 
En Morrissey ja quedava a prop però abans vàrem gaudir de dos concerts més, el de Crudo Pimento i el de Hinds, dos grups que ens varen cridar molt l'atenció, ja que a part de no conèixer-los, varen fer una actuació divina.
En acabar i després d'una llarga espera, va ser el torn del plat fort del festival, el mític cantant dels Smiths, Morrissey.
Morrissey va fer una actuació molt bona i millor de l'esperada on no varen faltar clàssics com “Suedehead”, “First of the gang to die”, “Everyday is like sunday”, etc. i va fer cantar a tot el festival sencer, ja que mentre ell tocà, no va voler que ningú més ho fes. Gran concert.
Quan acabà Morrissey, pujà amb força a l'altre escenari, un grup ja vist per nosaltres, els increïbles The Parrots.
El grup madrileny va fer botar i ballar plenament de bogeria a tot el públic de l'escenari JÄGERMUSIC que fins i tot pujà amb ells a ballar una cançó, flipant. 
Palma Violets, Metronomy i Years & Years foren els següents grups en tocar. Els 3 ens varen agradar molt, sobretot els Metronomy, que varen ser el toc tranquil d'una nit molt boja i que durant una horeta gaudirem de tranquil·litat i bona música.
Això sí, la tranquil·litat no va durar massa, ja que els Vaccines pujaren a l'escenari principal i feren botar a tota la gent a hores ja dignes d'anar a dormir. Per molta gent els Vaccines foren els millors del festival, ja que feren una actuació brillant i interpretaren cançons ja mundialment famoses com són “Oh no”, “If you wanna”, “Breckin' bar” o “Norgaard”.
El darrer grup però no pitjor de la nit foren els Satellite Stories
El grup finlandès va fer una actuació excel·lent on mitjançà els seus èxits va fer acabar de rebentar a tots els seguidors del indie rock ja passades les 03.00 de la matinada.
Satellite Stories és un grup que ja havíem pogut veure abans (Fotos dels Satellite Stories a Mallorca), concretament a la Sala Es Gremi de Palma, i tornar-los a veure va ser una gran experiència i sense dubte ho vàrem gaudir fins al final.
Tancà el festival el dj. Feed Me en format Dj. Set. Un fi de festa ple de dubstep i variants d'electrònica de la bona.
Les fotos del dissabte les tindreu pròximament! Gràcies! 

Lluís Terrassa.

Sen Senra








The Purple Elephants







Perro






The Zephyr Bones







Xoel López




Luna






Supersubmarina


Crudo Pimiento





Hinds









Morrissey




The Parrots












Palma Violets



Metronomy



Years & Years




The Vaccines



Satellite Stories










Feed Me Dj Set


El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de The Parrots: 
Més fotos de Palma Violets:
Més fotos de Supersubmarina:
Més fotos de Satellite Stories:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada