Cerca

dimecres, 20 de maig del 2015

DINAMO | Mallorca Roots Festival | Palma de Mallorca | 16/05/15

Dissabte passat, devers les 17:00 h, i després d'un gran concert de La Vereda, ens vàrem anar cap al port de Palma, ja que hi tocava una de les nostres bandes preferides, Dinamo.
I tots direu, al port de Palma? Doncs sí, a l'esplanada del port de Palma s'esdevé el Mallorca Roots Festival, una festa totalment solidària cap al banc d'aliments, on tocaren bandes com GONDWANA (Xile), Los Primos (Mallorca) o els mateixos DINAMO (Mallorca). 
El concert de Dinamo va ser curt però complet, on unes 300 persones ballaren al ritme del ska i cantaren les cançons de la banda mallorquina-argentina. 
No faltaren cançons com "El asesino del tiempo", "El flaco escafandra", "Quilombo Total" o "La Sirena y el tiburón" i acabaren amb una molt coreada "Todo no se puede". En total el grup tocà poc més de 10 cançons, però el públic les va gaudir 1 per 1 no deixant de ballar durant tot el concert. 
Cal dir que Dinamo va tenir un poc de mala sort, ja que els hi varen posar un horari molt dolent com és les 17:00 h i no varen poder gaudir del públic que sincerament, es mereixien. Això sí, les ganes i la professionalitat que li varen posar al concert va ser d'admiració i com hem dit abans, la gent (poca però bona) ho gaudí 100% ballant, botant i cantant durant tota l'actuació.
Dinamo per nosaltres ha sigut com el dia a dia des de ja fa 8 anys, l'hem vist créixer, l'hem vist treure 4 discs, i sobretot, els hem seguit a incomptables concerts on hem pogut gaudir i ballar de la bona música plena de ska, rock'n'roll, reggae i sobretot, molt de ritme "latino".
Per acabar voldríem donar l'enhorabona als organitzadors del festival, ja que si tot el món fos així de solidari, el nostre planeta no aniria tan malament com va. Salut i música.

Lluís Terrassa.





















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de DINAMO:
Rock'n'Pina 2014: 

Altres fotos:

La Vereda:
MEN:
La Gran Orquesta Republicana:
La Vereda:
Sidonie:
Fiestom 2015:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada