Cerca

divendres, 8 de maig del 2015

SOS 4.8 FESTIVAL 2015 | Segon dia, DISSABTE 2 de Maig | Múrcia | The National, Lori Meyers, Dorian, Los Punsetes, etc.

esprés d'un primer dia intens de festival ple de feina al stand de Runaway i també ple de bones actuacions de grups de la talla de Morrisey, Metronomy, The Vaccines, Supersubmarina, etc. tocava donar pas al segon dia, el dissabte de The National, Lori Meyers, Dorian, Los Punsetes i companyia.
El dia el començarem amb un grup molt jove de Punk Rock anomenat Juventud Juché, grup que ens va agradar molt i que va fer vibrar tot l'escenari JÄGERMUSIC mitjançà la seva potent distorsió.
El següent grup en actuar fou Murciano Total i seguidament ho va fer Mi Capitán a l'escenari principal.
Després de 2 actuacions acceptables i un poc fredes, va ser el torn de Nunatak, grup de folk que va fer ballar a tot el públic que cada vegada més ràpid, anava omplint el festival.
El pròxim en sortir a les càmeres d'El Món Del Rock, fou El último vecino, grup de tecnopop, que va donar el millor d'ell i que va conquerir a tota la gent de l'escenari Ràdio 3 gràcies a la seva gran actitud.
A mitjan concert, començà un grup molt esperat a l'escenari principal, els catalans Dorian, un dels millors grups per nosaltres de tot el festival.
Els catalans varen fer un concert excel·lent on presentaren el seu nou disc "Diez años y un día" i on no faltaren ja clàssics del indie-pop espanyol com són "A cualquier otra parte", "La tormenta de Arena", "Verte Amanecer", "Paraíses Artificiales", entre altres.
Després de gaudir d'un bon concert amb Dorian, un grup molt peculiar va ser el següent a tocar, Los Punsetes.
Los Punsetes, grup d'indie punk va fer un concert un tan peculiar on mitjançà cançons amb MOLTA ironia i una actitud una mica estranya, feren ballar als seus seguidors a l'escenari Ràdio 3.
Cal dir que deixant a part les coses dolentes que tenen (cançons amb lletra molt "hardcore", etc.) nosaltres trobem que la seva música és molt movedissa i a la vegada fascinant.
Glass Animals va ser el següent i seguidament arribà un dels plats forts de la nit, els Lori Meyers.
Els granadins feren botar i ballar a TOT el festival gràcies a les seves cançons tan mogudes i especials com són "Emborracharme", "Alta Fidelidad", "Luces de Neón" o "Mi realidad".
Sense dubte Lori Meyers va arrasar i es va dur a tota la gent a la butxaca després d'una actuació més que brillant.
I per acabar, va arribar el cap de cartell del festival, els americans The National.
The National, un dels grups referents actuals d'indie rock "de tranquis", varen fer cantar a tota la gent del festival amb bogeria i emoció.
No hi ha molt a dir del grup de Matt Berninger, cançons precioses, lletres molt elaborades, gran posada en escena i sobretot, gran veu del cantant.
No faltaren cançons com "I should live in Salt", "I need my girl", "Graceless", "This is the last time" o "Abel", entre altres.
Gran concert.
Aquí s'acabà el SOS per nosaltres, ja que després tot foren djs i també tinguérem molta feina amb Runaway.
Per acabar voldríem dir que ens ho hem passat genial a aquest festival i que si és viable, l'any que ve hi tornarem.
També voldria fer una cridada cap als altres festivals dient que collin nota del Sos 4.8 Múrcia, ja que aquest any han aconseguit un cartell d'admiració, juntament amb una bona organització i, amb un bon ambient.

Lluís Terrassa.

Juventud Juché









Murciano Total








Mi Capitán



Nunatak








El Último Vecino








Dorian










Los Punsetes



 Glass Animals



Lori Meyers


The National


El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos:

Primer dia SOS 4.8 Múrcia (Morrissey, Vaccines, Metronomy, Supersubmarina, etc.): 
Bilbao BBK Live 2014:
Solar Fest Mallorca 2014:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada