Cerca

diumenge, 10 de maig del 2015

Rumba Katxai | Presentació 1r Disc "Y pa' ke te poni' asi" | Vip Arena | Palma de Mallorca | 08/05/15

Y pa' ke te poni' asi. Aquest és el nom del nou disc de Rumba Katxai presentat el divendres passat al Vip Arena. 
Per qui no els coneixeu (cosa que és difícil si soleu visitar aquesta pàgina), Rumba Katxai és un grup de 7/8 músics que fa una música molt ballable i divertida mesclant estils com la rumba, ska, reggae o la cúmbia i que sense dubte el seu punt més fort, és el seu gran directe i la seva envejosa qualitat musical.
El concert començà devers les 24:00 h i des del primer moment, els Katxai es comportaren com increïbles mestres de la música, interpretant cançons i fent ballar a tot el bar sencer. 
Rumba Katxai va fer un concert d'aquells per recordar, ja que estigueren molt motivats damunt l'escenari, demostrant les ganes que tenien de presentar el seu primer disc, que per cert, un GRAN disc!
El CD conté 10 cançons, i sincerament, no n'hi ha cap que sobri. El disc comença amb "Ayelen", cançó que t'encalenteix pel que sirà un ball boig i exquisit. Continua amb "Confianza", "Animal Domesticado" i "Autarquía", tres cançons mogudes amb una lletra més que impecable. El tema 5 es diu "Caracoles", cançó molt divertida que a partir del minut 2:20 és una explosió musical i de ball. El número 6 és el tema que dóna nom al disc, "Y pa' ke te poni' asi", que sense dubte, és la cançó més moguda del disc i diríem que una de les millors i més divertides (si encara no heu vist el videoclip, us ho deixam abaix). Continuen el disc les cançons "Vivir Cantando", "Sale la vida", "Sin Lágrimas" i per finalitzar "Traspásate", cançó que se't fica al cap tot duna gràcies a l'aferradissa tornada que té. 10 cançons, 38 minuts de pura música i moltes hores de feina per part del grup. Enhorabona.
Per finalitzar, també voldríem donar l'enhorabona a Rumba Katxai per l'increïble concert que feren el divendres, que dels que hem vist nosaltres, ha sigut el millor sense dubte, ja que les ganes que li varen posar, les actuacions de les ballarines, l'emoció, l'actitud del públic, etc. varen fer que aquest concert fos una vetllada com hem dit abans, per recordar. 
Rumba Katxai, grup que estirà al nostre festival el dia 2 de Juliol a Santa Maria i que aquest divendres 15 de Maig, el podreu veure a Sencelles juntament amb Xarxa, Tavernes i Dr. Zhaska. Salut i música!

Lluís Terrassa.


















































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de Rumba Katxai:
5.http://www.elmondelrock.com/2015/03/la-gran-fiesta-rumbera-la-vereda-rumba.html


Esdeveniment facebook EL MÓN DEL ROCK FESTIVAL:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada