Cerca

dimarts, 23 de juny del 2015

Azkena Rock Festival 2015 | ZZ Top, Mastodon, Red Fang, OFF!, L7, Kvelertak, etc. | Vitoria-Gasteiz | 19-20/06/15

Rock, punk, heavy i sobretot molta actitud, és el que hem pogut veure aquest cap de setmana a un dels festivals més importants del país, l'Azkena Rock de Vitoria-Gasteiz.
Vàrem poder veure a grups com ZZ Top, L7 o Red Fang i vàrem poder descobrir nous grups que no coneixíem i que ens hem fet autèntics fans. A continuació parlarem de cada un d'ells.

PRIMER DIA

El festival començà a les 17.00 h però no va ser fins a les 18.50 h quan nosaltres vérem al nostre primer grup, els The Dubrovniks, grup que no ens cridà massa l'atenció.
El segon torn va ser pels D-Generation, grup de punk rock de Nova York, que teníem moltes ganes de veure i vàrem gaudir la seva actuació completament. Sí, som uns punkys.
El tercer grup que vérem va ser el cap de cartell, els mítics ZZ Top.
La banda de Houston va fer cantar a ritme de Southern Rock a tot el públic del Azkena (devien ser uns 10.000) i feren una gran actuació on vàrem poder destacar la gran posada en escena que tingueren. Per cert, les seves barbes són brutals.
I per acabar el primer dia de festival, vàrem gaudir d'un dels grups que més ganes ens feia, L7.
La banda de Los Angeles tornà als escenaris després d'estar 15 anys inactives i ho feren de la millor manera, amb molt de renou i moltíssima actitud. 
Gran concert de les noies! 

SEGON DIA

El dissabte el començarem amb una banda molt curiosa, els Eagles of Death Metal. I diem curiosa perquè el seu bateria és ni més ni manco que el cantant dels Queens Of The Stone Age i després, el seu guitarrista (el barbut) va tocar als "Queens" del 1998 al 2000. Que curiós.
Gran banda, que destacà per l'excel·lent actitud del cantant.
El segon torn del dissabte va ser per una de les bandes punteres del cartell, els Red Fang.
El grup de Portland va fer tornar boig a tot al públic amb el seu màgic Stoner Rock i segurament varen fer un dels millors concerts de tot el festival.
Mastodon, "cap de cartell" del segon dia, va ser el següent. I ho posem entre cometes perquè de veres, no havien de ser caps de cartell del segon dia, però com que l'organització del festival no va poder trobar un bon grup, ho foren ells.
Sincerament, la banda d'Atlanta no ens cridà massa l'atenció, només ho feren quan tocaren la cançó "The Motherload", que ens agrada bastant.
El quart lloc va ser per OFF!, que per nosaltres, va ser la banda revelació del festival.
Mitjançà un punk rock potent, la banda americana va fer tornar boig a tota la gent, ja que a cada cançó va ser un "pogo" constant, increïble.
Vàrem destacar la seva gran actitud, que com diem sempre, per nosaltres és el més important d'una banda.
Per cert, el seu cantant, va ser el primer cantant dels Black Flag i el seu bateria toca també amb els Rocket from the Crypt, que per cert, ens va comprar una camiseta i vàrem poder xerrar una mica amb ell.
Sense dubte va ser el concert que gaudírem més del festival.
I per finalitzar la festa, gaudírem de la música de Kvelertak, banda de metal-punk. Bé, la gaudirem fins que una "seguriti" ens vengué a tocar els nassos dient que no podíem fer fotografies i que ens llevaria la càmera. Al final tot va acabar bé, tenim la càmera, i tenim les fotos. 

Per acabar voldríem dir que ens ho hem passat genial a aquest festival i encara que no hem pogut veure totes les actuacions per culpa d'estar fent feina al stand de Runaway, l'experiència ha sigut increïble. També voldríem enviar un missatge a l'organització dient que trobam que és una beneitura no deixar fer fotos a la gent que dugui una càmera reflex, ja que per ells tot això és una publicitat gratuïta increïble, però bé, ells comanen. GRAN AZKENA!

Lluís Terrassa

Primer dia

The Dubrovniks








D-Generation












ZZ Top






L7






Segon dia

Eagles of Death Metal









Red Fang











Mastodon




OFF!









Kverlertak



El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography


Azkena Rock 2014:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada