Cerca

divendres, 19 de juny del 2015

Summer Pie Festival | Los Bélmez, Julie Doiron, Son and The Holy Ghosts, Steve Smyth & The Outlaws | Es Baluard | 12/06/15

Los Bélmez, Julie Doiron, Son and the holy ghosts i Steve Smyth eren els noms que formaven el cartell del primer dia del Summer Pie Festival, un festival que nosaltres no ens volíem perdre.
El festival començà passades les 20:00 h amb el grup Los Bélmez, un grup pop-rock que mitjançà molta ironia i bona música, inauguraren el Summer Pie. Destacarem la gran actitud de tot el grup i sobretot la del cantant, ja que la mescla del seu vestuari i la del seu comportament, va parèixer ser un autèntic punky dels 90.
En acabar, pujà a l'escenari un dels noms més esperats del festival, Julie Doiron.
La canadenca interpretà cançons en solitari d'estil folk-rock i també per sorpresa pel públic, ho va fer amb el baixista i bateria dels Son & the holy ghosts. Ens va agradar molt aquesta artista, ja que la seva veu i la manera de tocar que tenia, era increïble.
El tercer lloc va ser pels ja coneguts, Son & the holy ghosts, grup d'indie rock que ens agrada molt.
Els mallorquins feren gaudir a tot el públic amb la seva música i ens confirmarem a nosaltres i a tothom que són una de les millors bandes indie actuals, parlant de les illes clar.
I per finalitzar aquest primer dia de festival, pujà a l'escenari l'australià Steve Smyth.
Steve Smyth o Steve Smyth & The Outlaws (a qualque cançó tocava acompanyat d'un baixista i un bateria), il·luminà la cara a tots. La seva actuació va ser pràcticament increïble. Qualitat indiscutible, una veu impressionant i sobretot, una actitud damunt l'escenari excel·lent.
Durant tot el seu show la gent va gaudir completament però va ser en un moment concret, quan ell es posà a cantar “a capella” que a tothom se li va posar la pell de gallina contemplant allò que estava presenciant. Increïble.
Cal dir que quan Steve Smyth tocava acompanyat dels altres 2 músics la cosa es posava més roquera, així que es pot dir que a la seva actuació hi va haver de tot.
Ets molt bo tio, de veres.
Per finalitzar voldria donar les gràcies a Joan Andreu per haver-nos convidat al Summer Pie i també voldríem donar-li l'enhorabona per haver organitzat aquest meravellós festival que tanta gent ha pogut gaudir. Per cert, va ser una llàstima no poder assistir al segon dia del festival, però no va ser possible. Segur que ho va petar igual o més que el divendres. Ets molt gran tio!

Lluís Terrassa.

Los Bélmez






















Julie Doiron













Son & The Holy Ghosts
















Steve Smyth & The Outlaws






















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de Son & The Holy Ghosts:

Amb Vetusta Morla:
Fira del disc Mallorca: 

Altres:

Dropkick LA MOVIDA:
MALAFAMA FESTIVAL 2015:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada