Cerca

diumenge, 14 de juny del 2015

NOS Primavera Sound Porto 2015 | Segon dia | Patti Smith, Belle & Sebastian, Jungle, Banda Do Mar, Spiritualized... | Parque da Cidade do Porto (Portugal) | 05/06/15

Després d'un gran i intens primer dia de festival, vàrem donar per començat el segon dia del NOS Primavera Sound Porto.
El dia el començàrem amb el grup Banda Do Mar, banda portuguesa que inaugurà el divendres de la millor forma possible, amb alegria i bona música. 
El segon torn va ser per Yasmine Hamdan, que mitjançà indie-electro va fer ballar al públic del recinte. Cal dir que el seu guitarrista era un autèntic crack.
Giant Sand, grup de rock meridional va ser el pròxim i just després va ser Patti Smith.
Per segona vegada en dues setmanes vérem a na Patti i cal dir que ens va impressionar encara més que a Barcelona, ja que gaudirem cançó darrera cançó amb força i energia, aquesta artista és brutal. 
Després d'unes hores fent feina per Runaway i no veure concerts, vam marxar a veure a Spiritualized, banda que mescla estils com el rock, pop o l'electrònica i que a nosaltres ens agrada molt. Gaudirem completament del seu gran directe. 
El pròxim grup va ser Belle & Sebastian, grup que ja vàrem veure a Barcelona i que mitjançà indie-pop feren ballar a tot l'escenari a rebentar de gent. 
Abans d'anar a veure un grup que ens agrada molt (Jungle), passàrem per Run The Jewels, banda de hip-hop molt interessant i ballable, que ens va cridar molt l'atenció.
I per finalitzar el segon dia de festival, vérem l'actuació de Jungle, grup que li dúiem moltes ganes pel fet de no poder-los veure al Primavera de Barcelona. 
Pròximament tindreu les fotos i la crònica del tercer dia, salut i música!

Lluís Terrassa.


Banda Do Mar






Yasmine Hamdan







Giant Sand




Patti Smith & Band perform Horses





Spiritualized


Belle & Sebastian


Run The Jewels


Jungle


El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Fotos del 1r dia:


Fotos de més festivals:

Primavera Sound 2015:
Primavera Sound 2014: 
Bilbao BBK Live 2013: 
Bilbao BBK Live 2014:
Sos Festival Múrcia 2015
Solar Fest Mallorca 2014: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada