Cerca

dimarts, 16 de juny del 2015

Malafama Festival 2015 | Neuman, Capsula, Henteligens, Hombrespajaro, Charly Taylor, etc. | Plaça de Bous | Muro | Mallorca | 13/06/15

Després de molt de temps d'espera i de molts de dies de feina de preparació per part de l'organització, per fi va arribar el dia, el Malafama Festival ja era aquí.
S'obriren les portes de la plaça de bous passades les 17:00 h després d'unes llargues hores de pluja on finalment, sortí el sol per quedar-se.
El primer grup a tocar va ser The Oceans, grup d'indie rock que ja havíem pogut veure uns quants pics i que, tindrem l'oportunitat de tenir-los al nostre festival el dia 2 de Juliol a Santa Maria.
Els Oceans obriren el festival de la millor manera, on l'únic infortuni va ser l'escassetat de públic que hi havia a l'hora de la seva actuació. Una llàstima.
En acabar pujàrem a l'escenari Porta, un escenari un poc improvisat que finalment va resultar ser un lloc molt curiós tant pels músics com pel públic. El grup que tocà va ser Lure, grup que gaudirem al màxim.
Charly Taylor es preparava per començar a l'escenari Arena, així que vàrem baixar cap allà.
De Charly Taylor destacaríem que sempre tenen aquell so que mai els hi falla, ja que totes les vegades que els hem vist, han mantingut la mateixa qualitat de so impecable. 
Midnight Walkers va ser el següent i sense dubte va ser el grup revelació del festival (després de Capsula clar). Amb el seu concert ens ho vàrem passar genial i vàrem poder destacar la grandiosa posada en escena de tot el grup i especialment, la de Manuel (cantant principal i guitarra) que amb la seva manera de tocar ens va il·luminar.
The Indian Summer fou el següent, que amb la seva actitud indie-punk conquistaren a la gent.
Eek amb el seu indie-pop ho va fer després i en acabar, començà baix Hombrespajaro.
El grup d'indie pop amb tocs de power pop interpretà un gran repertori on hi va haver cançons antigues i a la vegada del seu nou disc "Teórica Práctica" que al públic (cada vegada més nombrós) li agradà molt.
El pròxim grup va ser Cynnamon, grup d'indie-rock que segurament va ser l'actuació que tingué més públic xerrant de l'escenari Porta, ja que difícilment ens podíem moure per fotografiar-los.
Ens cridà molt l'atenció el seu gran so per ser només 3 músics i també gaudirem molt de la seva oportuna distorsió durant tots els seus temes, ja que donava al grup un so exquisit punky.
Una de les actuacions més esperada del festival va ser la següent, ni més ni manco que la dels Henteligens, grup de Jaume Bea.
Els Henteligens feren una actuació impecable on el públic la gaudí tota ballant i cantant (sobretot quan varen tocar We are Happy, que pràcticament tothom la coneixia). Tocaren les seves cançons d'època i també les del seu nou disc "Tripolar". Ens cridà molt l'atenció la gran actitud punk d'en Jaume, ja que fins ara només l'havíem vist amb els Dimeikers i el dissabte, la seva actitud va ser completament diferent. Un 10 Jaumet. 
Hit The Robot amb la seva música underground començà a l'escenari Porta, així que cap allà vàrem anar. Hit The Robot és un grup que ens agrada molt i els hi diem el mateix que als Cynnamon, per ser 3 músics sonau mel!
I per fi arribà el concert del grup més esperat de la nit (amb permís de Capsula), els murcians Neuman.
Neuman va fer un concert exquisit on destacarem el seu gran so i també la gran posada en escena que tingueren.
El grup d'indie-rock interpretà les seves cançons tan famoses com ja són "Turn It", "Bye Fear/Hi Love" o "Tell You" juntament amb un llarg repertori de cançons dels seus quatre discs. 
Cal dir que quan tocà Neuman, la plaça es va veure repleta de gent, va ser un concert molt especial.
En acabar i després de passar-ho genial, marxarem a dalt a veure els Le Frankenzine, trio acústic que mitjançà la seva música passarem una gran estona tranquils, abans de l'erupció explosiva de Capsula.
I finalment arribà l'hora de Capsula.
I la veritat és que hi ha poques paraules per descriure com va ser el seu concert perquè sincerament, va ser bestial.
L'actitud del cantant conquistà un per un a tot el públic i cançó darrera cançó va ser una explosió d'energia i de rock, que tots gaudirem increïblement.
El concert va ser tan "boom" que fins i tot el cantant, baixà amb el públic a fer de boig, moment que el públic ja va perdre tots els papers i esclatà definitivament d'emoció.
Gran concert, millor grup. ENHORABONA.
Per acabar voldríem donar l'enhorabona a tots els grups i a tota la gent que ha fet possible aquest festival, ja que com tots sabem, fer esdeveniments d'aquest tipus a la nostra illa, és molt complicat. Enhorabona cracks!

Lluís Terrassa.

The Oceans 
















Lure








Charly Taylor



















Midnight Walkers











Indian Summer









Eek










Hombrespajaro










Cynnamon









Henteligens
















Hit The Robot








Neuman











Le Frankenzine






Capsula



























El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock


Més fotos de The Oceans:

Amb els Amics de les Arts: 
Concert de nadal:

Més fotos de Charly Taylor:

Thndr Rocks: 

Més fotos d'Eek:

Amb Dropkick:

Més fotos de Hombrespajaro:

Presentació disc: 

Més fotos de Hit The Robot:

Rock 'n' Rostoll:
Fira del Disc 2014:

Més fotos de Le Frankenzine:

Es Molico: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada