Cerca

dimarts, 9 de juny del 2015

NOS Primavera Sound Porto 2015 | Primer dia | Interpol, Caribou, Mac Demarco... | Parque da Cidade do Porto (Portugal) | 04/06/15

Ni 2 dies vàrem ser a Mallorca després del Primavera Sound de Barcelona, ja que el mateix dimecres, partirem cap al festival germà d'aquest mateix, el NOS Primavera Sound de Porto. 
El cartell bàsicament era el mateix, això sí, molt reduït.
Faltaven grups com The Black Keys, Chet Faker, Brand New, The Strokes, Alt-J, James Blake, etc. però això no va fer que no fos una festassa i que ens ho passéssim igual de bé o inclús millor. 
Com ja sabeu, als festivals hi toquen molt de grups, així que aquest pic separarem el festival amb els 3 dies, avui xerrarem i us mostrarem les fotos del primer dia, i pròximament, les dels altres dos. 
Devien ser les 9.00 del matí quan arribàvem al festival per muntar tot el que és l'stand de Runaway, però no va ser fins a la 13:00 que vàrem poder començar a muntar les nostres coses, ja que la nostra paradeta de fusta no va estar muntada fins 4 hores després (mala organització supòs).
En tenir-ho tot muntat començà el festival, i el primer grup que vàrem veure va ser Bruno Pernadas, grup que li faltà un poquet d'espurna, ja que l'actitud dels músics era bastant nefasta. 
El segon grup fou completament diferent, Mikal Cronin.
Mitjançà el seu pop-rock potent ens va fer vibrar per primera vegada i va ser un concert, diríem bastant entretingut, bona banda.
El tercer torn va ser pel canadenc Mac DeMarco, artista que acompanyat del seu grup, interpretà els seus temes d'estil indie que tant enamoren a tot el públic festivaler i construí rialles poderoses als seus fans, gran artista. 
Interpol, la banda cap de cartell del festival, va ser la següent en ser vista per nosaltres.
La banda novaiorquesa interpretà les seves cançons famoses tan bé com a Barcelona, i ens va fer gaudir d'una bona actuació i també, d'un excel·lent moment asseguts damunt la gespa de l'increïble recinte del festival.
Bona actuació, que després de veure'ls 2 pics en dues setmanes, ens confirmen que són una banda impressionant.
I per acabar el primer dia de festival, tocà el grup electrònic Caribou.
Mitjançà pop psicodèlic i música hipnotitzant, donà per finalitzada un dia perfecte i curt que nosaltres i tot el públic portuguès gaudí amb força i plenitud.
Gran dia, pròximament, tindreu els altres! 

Lluís Terrassa.

Bruno Pernadas






Mikal Cronin






Mac DeMarco






Interpol






Caribou





El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Fotos de més festivals:

Primavera Sound 2015:
Primavera Sound 2014: 
Bilbao BBK Live 2013: 
Bilbao BBK Live 2014:
Sos Festival Múrcia 2015
Solar Fest Mallorca 2014: 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada