Cerca

dilluns, 29 de juny del 2015

L.A. | Presentació “From The City To The Ocean Side” | Es Baluard | Palma de Mallorca | 27/06/15

“From The City To The Ocean Side”, aquest és el nom del nou disc de L.A., disc que presentaren el dissabte passat al museu d'Es Baluard, a Palma.
Les portes s'obriren a les 20.00 h i les cues per entrar al concert començaren ràpidament. 
Damunt les 21.00 h i després d'una estona ja pel recinte, començà un trio de música clàssica, grup que va fer que l'ambient fos més agradable. 
I devers les 22.00 h començà el concert de L.A, i des del primer moment ho va fer amb una gran actitud i amb una poderosa energia.
L.A. va fer un concert súper complet on poguérem escoltar cançons de tots els seus discs ("Heavenly Hell", "SLNT FLM", "Dualize" i del nou, “From The City To The Ocean Side”.)
No faltaren cançons ja clàssiques del indie nacional com són "Stop the Clocks", "Dualize", "Hands" o "After All", entre d'altres... i, durant unes 2 hores, gaudirem completament d'un concert més que excel·lent d'aquesta meravellosa banda, que cada vegada està collint més força cap a l'èxit. 
Del concert del dissabte vàrem poder destacar moltes coses... el so extra que tenen amb la incorporació de Damián Tejedor (teclats, acústiques, etc.), la gran posada en escena que té aquesta banda, veure al Lluís Albert Segura cantant fora guitarra a les mans a cançons com "In America" o també quan interpretà en solitari i en acústic la cançó "Ordinary Lies", que per cert, els pèls se'ns posaren de punta, impressionant.
Concert perfecte i nit inoblidable. L'única cosa negativa del vespre va ser que l'escenari estava bastant fosc, així que no poguérem fer fotos de qualitat, una llàstima.
Per acabar voldria donar l'enhorabona a L.A. pel seu nou disc, ja que amb aquest disc ha aconseguit un so exquisit i irresistible, que suposo que la seva composició i gravació a Califòrnia ha influït molt. No atureu mai!

Lluís Terrassa.










El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de L.A. 

Sant Sebastià 2015:
Festa Ràdio 3:
Mallorca Rocks with The Kooks:
Solar Fest 2014:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada